Mediat sociale, pararoja e emergjencave
21/08/2015 00:00
Google mund të manipulojë zgjedhjet?
21/08/2015 00:00
Veshjet do t’ju lajmërojnë për njoftimet në telefon
21/08/2015 00:00
Në të ardhmen kompjuteri do të ndizet me anë të zërit
20/08/2015 00:00
OnHub, cilindri i wireless pa kabëll
20/08/2015 00:00
WhatsApp Web, tani i disponueshëm edhe për iPhone
20/08/2015 00:00
Një shishe e re plastike për birrën…për të mbrojtur shijen
20/08/2015 00:00
YouTube hap studio në Indi
20/08/2015 00:00
Nëse kjo është e ardhmja, atëherë qenka e frikshme (VIDEO)
20/08/2015 00:00
Një “selfie” nga Marsi
20/08/2015 00:00
Polaroid? Jeton tek printeri për telefonët e mençur
19/08/2015 00:00
Apple Music, shërbimi nuk përdoret më si më parë…
19/08/2015 00:00
Festivali iTunes ndryshon emër, tashmë Apple Music Festival
19/08/2015 00:00
Microsoft teston një paketë përditësimesh për Windows 10
19/08/2015 00:00
Ja si do të duket telefoni iPhone rozë
19/08/2015 00:00
Paper, së shpejti edhe në iPhone
19/08/2015 00:00
Phone-brella, tani mund të shkruani SMS edhe në shi
19/08/2015 00:00
Google shumë shpejt do të kërkojë dhe në kompjuterin tuaj
18/08/2015 00:00
Google, Projekti Ara fillon vitin tjetër
18/08/2015 00:00
Videot muzikore, tashmë me klasifikim moshe
18/08/2015 00:00
Gjermani, ja pse ndalohet publikimi i ushqimit në Instagram
18/08/2015 00:00