15% e aplikacioneve kanë reklamë “fantazmë”, që konsumon baterinë
28/07/2015 00:00
OnePlus 2 del në shitje vetëm në faqen e internetit të kompanisë
28/07/2015 00:00
Më në fund vjen Windows 10 i shumë pritur
28/07/2015 00:00
Twitter për Windows 10 do të ketë një look të ri
28/07/2015 00:00
4 orë nga Toka në Hënë
28/07/2015 00:00
Apple kërkon të bashkojë forcat me BMW-në për makinën elektrike
27/07/2015 00:00
Apple Watch tani edhe në Best Buy
27/07/2015 00:00
Miliona pajisje Android rrezikojnë të sulmohen
27/07/2015 00:00
Wireless i së ardhmes? Po e krijon NASA
27/07/2015 00:00
5 pajisjet hi-tech për “arratisjen” e gushtit
27/07/2015 00:00
Ushqeni telefonin përmes monitorit të kompjuterit
27/07/2015 00:00
Apple jep falas kufjet Beats Solo 2, për ata që marrin një Mac
27/07/2015 00:00
Apple hoqi dorë nga iPhone 6C
26/07/2015 00:00
LG Display, investim kolosal për ekranët fleksibël OLED
25/07/2015 00:00
Gabimi i Motorola
25/07/2015 00:00
Pse duhet të kemi telefonë me kapakë në 2015
25/07/2015 00:00
Publikohen fotot e reja të iPhone 6S
24/07/2015 00:00
Fiat Chrysler tërheq nga tregu 1,4 mln automjete
24/07/2015 00:00
Marijuanë dhe në Twitter
24/07/2015 00:00
Microsoft Lumia do të bëjë skanimin e fytyrës
24/07/2015 00:00
Google Voice, kompania përmirëson transkriptimet
24/07/2015 00:00