Antenat e shëmtuara të iPhone 6-s, mund të fshihen në të ardhmen
24/06/2015 00:00
iOS 9, mund të shkarkoni përditësimet edhe pa pasur hapësirën e nevojshme
24/06/2015 00:00
Messenger s’ka nevojë për një llogari Facebook-u
24/06/2015 00:00
Google Play Music, falas shumë ditë para hedhjes në treg të Apple Music
24/06/2015 00:00
Një “router” që dëmton gratë shtatzëna…
24/06/2015 00:00
Makina e re e ”Ford” mund të shohë dhe përtej kthesave
24/06/2015 00:00
Videoreklamat, Facebook po fiton terren ndaj YouTube
23/06/2015 00:00
Binder ju ndan nga e dashura
23/06/2015 00:00
Autorët e Amazon do të paguhen në bazë të shfletimit
23/06/2015 00:00
iPhone i ri, ja gjithçka që dimë për të
23/06/2015 00:00
“Undo send”, zyrtarisht pjesë e Gmail
23/06/2015 00:00
Facebook do t’ju identifikojë edhe nga mbrapa
23/06/2015 00:00
Korea e Veriut bllokon Instagramin
23/06/2015 00:00
Tani vendos përdoruesi çfarë të dhënash të përdorë Microsoft
23/06/2015 00:00
Bing do të bëhet motori kryesor i kërkimit i Microsoft
22/06/2015 00:00
Ç’do të ndodhte, nëse interneti nuk do të ishte shpikur ndonjëherë?
22/06/2015 00:00
Ekran pas kamionit, kur duhet të parakalosh
22/06/2015 00:00
Taylor Swift sulmon, dhe Apple përgjigjet…
22/06/2015 00:00
Nxënësit po keqpërdorin teknologjinë
22/06/2015 00:00
Ja pse Apple është fiksuar me të artën
22/06/2015 00:00
Pepper, shiten 1 mijë robotë vetëm në minutën e parë
21/06/2015 00:00