Aplikacioni që ju gjen një shoqërues për kafe
14/05/2015 00:00
Chip do të jetë kompjuteri më i lirë në botë, vetëm…9 dollarë
13/05/2015 00:00
BitTorrent sjell Bleep; një komunikim i sigurt
13/05/2015 00:00
Programi për makinat pa drejtues, “Google” u përgjigjet kritikave
13/05/2015 00:00
Facebook publikon “Instant Articles”
13/05/2015 00:00
Google feston ditëlindjen e fizikanes Inge Lehmann
13/05/2015 00:00
Pas Zuckerberg, edhe Tim Cook me profil në Weibo
12/05/2015 00:00
Apple Watch pëlqehet më shumë nga femrat
12/05/2015 00:00
Bum prodhimesh për mjete që “lexojnë mendjen”
12/05/2015 00:00
“Sweep day” për mbrojtjen e të miturve në web
12/05/2015 00:00
Verizon blen AOL për 4.4 miliardë dollarë
12/05/2015 00:00
Makinat që ecin pa shofer, Apple dhe Tesla shohin mundësinë e krijimit
11/05/2015 00:00
Uber, me rekord të ardhurash. Kalon edhe Facebook
11/05/2015 00:00
Tesla, boom porosish për baterinë për shtëpi
11/05/2015 00:00
Google nis aplikacionin e porosive të ushqimit në shtëpi
11/05/2015 00:00
Të rinjtë e Kosovës fitojnë garën e NASA-s
09/05/2015 00:00
Flickr, me pamje të re. Tani “njeh” fotot
09/05/2015 00:00
Thaçi kërkon mbështetje për grupin kosovar në konkursin e NASA-s
08/05/2015 00:00
Amazon, shpërndarja e porosive do të bëhet me dron
08/05/2015 00:00
E keni vënë re? Apple Watch është si iPhone i parë
07/05/2015 00:00
Të kthesh celularin në Game Boy
06/04/2015 00:00