Misteret e Mërkurit, misioni që mund të eksplorojë origjinën e Sistemit Diellor
20/10/2018 08:21
Gjermani, urdhërohet tërheqja nga tregu i 73 mijë makinave Opel
19/10/2018 14:15
5 lojtarëve të “GTA V” u shkon policia në shtëpi
18/10/2018 17:22
Një “dhomë lufte” për t’u mbrojtur nga “hacker”-at dhe “fake news”
18/10/2018 17:13
SHBA kërkon epërsi, zhvillon 4 armë të reja
17/10/2018 21:05
Të papunë nga teknologjia; Sindikata e telekomunikacionit tregon problemet
16/10/2018 15:32
Mashtrim me emetimet, Audi paguan 800 milionë euro gjobë
16/10/2018 14:06
Messenger si Whatsapp, mund të fshihen mesazhet e dërguara me këtë aplikacion
16/10/2018 10:38
Ndërron jetë bashkëthemeluesi i Microsoft-it
16/10/2018 08:39
Kemi hyrë zyrtarisht në epokën e “Super SUV”
15/10/2018 19:56
Parashikimi i Hawking: Në të ardhmen, supernjerëz gjenetikisht të modifikuar
15/10/2018 17:10
Kamera lëshohet si raketë, filmon 360°, synon të mposhtë GoPro
13/10/2018 22:49
Xiaomi, gati për “Black Shark”, telefoni i dedikuar për lojëra
13/10/2018 22:31
Misioni i dështuar, kozmonautët do ta riprovojnë në pranverë
12/10/2018 13:01
Thyhen rregullat e riprodhimit! Pasardhës nga dy minj të së njëjtës gjini
11/10/2018 23:17
Samsung paraqet Galaxy A9 (2018), i pari me 4 lente kamerash
11/10/2018 20:29
Telefoni i padëgjuar që i mori Afrikën Apple dhe Samsung-ut
11/10/2018 17:51
Pajisja që e shton me 25% memorien e trurit të njeriut!
11/10/2018 17:30
Ada Lovelace, programuesja e parë kompjuterike
09/10/2018 18:50
Dështon Google, eskpozon të dhënat e përdoruesve
09/10/2018 12:54
Facebook kërkon t’ju fusë një kamera në shtëpi
09/10/2018 08:44