Shëndeti
E frikshme! Proshuta dhe salsiçet janë kancerogjene
Shtohen ndjeshëm lindjet çezariane, nënat zgjedhin mënyrën më të lehtë
Në shtëpinë tonë/ Të mirat e teknikës Moxa
Shëndeti
Në shtëpinë tonë/ Mjeket: Ja cila është sasia e lejuar ditore e frutave
Shëndeti oral, sonte në “Hipokrati”
Në shtëpinë tonë/ Farat e linit ju ndihmojnë të bini në peshë
Në Shtëpinë Tonë/ Ja çfarë shërojnë kokrrat, gjethet dhe vaji i ullirit
Shëndeti
5 arsye pse nuk duhet të flini në krahun e djathtë
Studim/ Çfarë duhet të konsumoni për jetëgjatësinë e trurit
Shtohen të sëmurët me zemër, shkak jeta sedentare dhe kequshqyerja
Në shtëpinë tonë/ Mjeku: Abuzimi me spec djegës mund t’ju shuajë shqisën e shijes
Shëndeti
Wake Up/ Mjeku logoped: Teknologjia ka rritur problemet e fëmijëve me të folurën
Në shtëpinë tonë/ Mjeku: Kujdes kur përdorni finokun, mund të shkaktojë të dridhura
Shtohen shpresat për kurën e virusit HIV
Në Shtëpinë Tonë/ Pesë receta meksikane
Shëndeti
Wake Up/ Shqiptarët çdo ditë e më shumë i qasen mjekësisë alternative
Sonte në Hipokrati, kujdesi në urgjencat pediatrike
Binjakë gjysmëidentikë që trondisin themelet e shkencës
Wake Up/ Arjan Mullahi, doktori që po guxon me operacionet e vështira
Shëndeti
Në shtëpinë tonë/ Si duhet të veprojnë shoferët e makinave kur shohin një Autoambulancë?
Wake Up/ Psikologia Garuli: Hiperaktiviteti, çrregullimi mendor që po prek fëmijët