Shëndeti
Sorollatje nëpër spitale?! Emisioni “Hipokrati” ndërmerr iniciativën humanitare
8 gjëra që nuk duhet t’ia thoni kurrë prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara
Proteinat, roli i tyre i rëndësishëm në jetën e përditshme
Shëndeti
Mjeku popullor Ylli Merja: Vetitë shëruese të dëllinjës
Studimi/ Pak proteina dhe shumë karbohidrate, çelësi për jetëgjatësinë e trurit
Qendrat Shëndetësore pushojnë të dielave, radhë në urgjencën e Pediatrisë
Sot në “Hipokrati”, sëmundjet e hundës, fytit dhe veshëve
Shëndeti
Implanti i gjoksit, miliona gra e përdorin pa ditur lidhjen me tumorin e rrallë
Sot në “Hipokrati”, sëmundjet kronike të veshkave
Ekspertët ndezin alarmin: Në 2030 nuk do të mjaftojnë insulinat
Konsumi i alkoolit, i lidhur me klimën dhe rrezet e diellit
Shëndeti
Një kasap pranon: Kur shohim gjendra tumorale në mishin e derrit, e presim dhe ua shesim konsumatorëve
Studimi i ri, mbipesha shkakton depresion
Përfitimet që keni nga rrushi
“Hipokrati”/ Diabeti mellitus, lidhje me obezitetin e mungesën e aktivitit fizik
Shëndeti
Fitness: Ushtrimet që mund të bëhen në zyrë (Foto)
Çdo vit 450 raste të prekur nga sëmundjet e gjakut, por nuk janë të gjitha ilaçet
Pse vonohet cikli menstrual me 5 ditë?
Zbulimi kundër kancerit, gjendet kodi i vetë-shkatërrimit të qelizave
Shëndeti
Gripi, mjekët: Duhet të vaksinohen edhe mësuesit
Kafeja në shtatzëni rrit rrezikun e mbipeshës tek fëmijët