Seriale në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 41
Riviera – Episodi 6
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 40
Seriale në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 39
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 38
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 37
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 36
Seriale në Top Channel
Riviera – Episodi 5
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 34
Ftesë në 5/ Shifra marramendëse, ja sa ka kushtuar seriali në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 32
Seriale në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 31
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 30
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 29
Riviera – Episodi 4
Seriale në Top Channel
Riviera – Episodi 4
Dashuri dhe Sakrificë – Episodi 29
“Riviera”, seriali më i ri në Top Channel: Paraja të çon drejt korrupsionit apo korrupsioni të bën të pasur?!
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 28
Seriale në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 27
Riviera – Episodi 3