Vitrina e Librit/ Salvator Dali: Pse jam gjeni?
23/12/2019 12:48
Vitrina e Librit/ Dëmtuar gjatë rrugës
16/12/2019 10:56
Vitrina e Librit/ Arti kontroversal i Boris Johnson në 10 Downing Street?!
16/12/2019 10:52
Vitrina e Librit/ Botohet në persisht romani “Rrëfenjë me Ndërkombëtarë” i shkrimtarit Ylljet Aliçka
16/12/2019 10:38
Vitrina e Librit/ Cironka: Pse ëndrrat janë të rrezikshme?
09/12/2019 13:12
Vitrina e Librit/ Margaret Atwood dhe Bernardine Evaristo fituese të The Booker Prize 2019
09/12/2019 13:09
Vitrina e Librit/ “Pasardhësi i Kadaresë”, ndër 20 romanet më të rëndësishëm të shekullit XXI
09/12/2019 13:03
Vitrina e Librit/ Çfarë është vuajtja e bukur?
25/11/2019 11:51
Vitrina e Librit/ Androniqi Zengo-Talenti që u dënua me harrim
25/11/2019 11:49
Vitrina e Librit/ Buzukun lypni
25/11/2019 11:46
Simon Rrota, piktori i nostalgjisë së një realiteti të humbur
22/11/2019 09:26
Vitrina e Librit/ Letrat erotike të Simon De Beauvoir vijnë në shqip
18/11/2019 13:17
Vitrina e Librit/ Nga vijmë dhe ku shkojmë?
18/11/2019 13:12
Vitrina e Librit/ Figura e Diktatorit komunist të pasluftës së Dytë Botërore. Si arrin ai të kthehet në një mit?
10/11/2019 20:17
Vitrina e Librit/ Kur do i rikthehen shqiptarët librit?
10/11/2019 20:08
Vitrina e Librit/ Migjeni
10/11/2019 20:05
Vitrina e Librit/ Gjiganti i fjetur
10/11/2019 20:04
Vitrina e Librit/ Histori e mendimit shqiptar. Një enciklopedi mbi kulturën dhe qytetërimin tonë
04/11/2019 14:04
Vitrina e Librit/ Erotika e Janis Ricos
04/11/2019 14:02
Vitrina e Librit/ Libri “Uzina Mekanike e Kuçovës”, homazh për një kohë të paharruar
04/11/2019 13:54
Vitrina e Librit/ Gruaja sekrete
04/11/2019 13:50