Unë nuk vjedh fitore!
10/01/2020 10:37
Përse akoma vlen të lexohet?!
04/01/2020 16:54
Vitrina e librit/ Letërsia e turpit-Alda Bardhyli: A është të parit e botës, përmes epshit si thelbi i ekzistencës së saj?
30/12/2019 12:03
Vitrina e Librit/ Një libër i munguar i kritikës tonë
30/12/2019 11:59
Vitrina e Librit/ Vals në shkretëtirë
30/12/2019 11:56
Vitrina e Librit/ Shpikja e flatrave
23/12/2019 12:56
Vitrina e Librit/ Në Vjenë, jeta sa e brishtë!
23/12/2019 12:54
Vitrina e Librit/ Salvator Dali: Pse jam gjeni?
23/12/2019 12:48
Vitrina e Librit/ Dëmtuar gjatë rrugës
16/12/2019 10:56
Vitrina e Librit/ Arti kontroversal i Boris Johnson në 10 Downing Street?!
16/12/2019 10:52
Vitrina e Librit/ Botohet në persisht romani “Rrëfenjë me Ndërkombëtarë” i shkrimtarit Ylljet Aliçka
16/12/2019 10:38
Vitrina e Librit/ Cironka: Pse ëndrrat janë të rrezikshme?
09/12/2019 13:12
Vitrina e Librit/ Margaret Atwood dhe Bernardine Evaristo fituese të The Booker Prize 2019
09/12/2019 13:09
Vitrina e Librit/ “Pasardhësi i Kadaresë”, ndër 20 romanet më të rëndësishëm të shekullit XXI
09/12/2019 13:03
Vitrina e Librit/ Çfarë është vuajtja e bukur?
25/11/2019 11:51
Vitrina e Librit/ Androniqi Zengo-Talenti që u dënua me harrim
25/11/2019 11:49
Vitrina e Librit/ Buzukun lypni
25/11/2019 11:46
Simon Rrota, piktori i nostalgjisë së një realiteti të humbur
22/11/2019 09:26
Vitrina e Librit/ Letrat erotike të Simon De Beauvoir vijnë në shqip
18/11/2019 13:17
Vitrina e Librit/ Nga vijmë dhe ku shkojmë?
18/11/2019 13:12
Vitrina e Librit/ Figura e Diktatorit komunist të pasluftës së Dytë Botërore. Si arrin ai të kthehet në një mit?
10/11/2019 20:17