Vitrina e Librit/ Librat që më rritën – Anissa Markarian, portreti i ‘huaj’ në filmat shqiptar
21/06/2020 14:14
Vitrina e Librit/ Ndahet nga jeta poeti, publicisti, studiuesi i trashëgimisë shpirtërore dhe materiale të popullit shqiptar, eruditi Moikom Zeqo
15/06/2020 18:30
Vitrina e Librit/ Sytë e errësirës – Dean Kontz
14/06/2020 20:43
Vitrina e Librit/ Si u shitën për fare pak shilinga memuaret artistike të romancierit të njohur?
14/06/2020 20:19
“PRO-ZA BALLKAN”/ Kadare, fitues i Prozart 2020
12/06/2020 12:35
Lyndon Johnson dhe lufta e tij ndaj varfërisë
11/06/2020 13:32
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën
09/06/2020 18:11
Vitrina e Librit/ Shënime mbi një planet nervoz – Matt Haig
08/06/2020 16:01
Vitrina e Librit/ Me jetën përpara – Romain Gary
08/06/2020 15:59
Vitrina e Librit/ Hapen muzetë e Vatikanit
05/06/2020 15:13
Vitrina e Librit/ CAMUS ËSHTË VRARË NGA KGB?!
02/06/2020 12:05
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën
01/06/2020 13:01
Vitrina e Librit/ Uria- Jamal Ouriachi
01/06/2020 12:57
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën
27/05/2020 13:51
Vitrina e Librit/ Ik prej shkëmbit-Nga Jacques Attali
24/05/2020 18:40
Vitrina e Librit/ Kapitulli i Amerikës –Fatos Kongoli
24/05/2020 16:49
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën
20/05/2020 14:31
Vitrina e Librit/ Procesi: 3K/ 1988 – Arbër Ahmetaj
18/05/2020 19:03
“Kandidati”, një libër i fortë politik
18/05/2020 12:21
Futbolli në kohë pandemie
17/05/2020 15:52
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën – Ormira Lulani
12/05/2020 14:30