Vitrina e Librit/ Kriza Ekonomike në kohën e koronavirusit – A. Angjeli & A.Civici
27/07/2020 14:36
Vitrina e librit/ Librat që më rritën -Mira Meksi, leximi për të mos pasur një mendje të plakur
23/07/2020 22:44
Vitrina e Librit/ Libri i Karantinës u hapi dyert njerëzve pa zë
21/07/2020 13:28
Vitrina e librit/ Dekameroni – Giovanni Boccaccio
19/07/2020 20:25
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën- Ani Wilms, “Dimri..” i Kadaresë, atëherë kur kuptova letërsinë
15/07/2020 21:20
Martin Camaj, shkrimtar i lartësive
13/07/2020 11:59
Vitrina e Librit/ Si erdhi realizmi socialist në Shqipëri – Ilir Yzeiri
13/07/2020 10:53
Ernest Koliqi: Arti i Martin Camajt
10/07/2020 20:51
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën- Frrok Çupi: Ju rrëfej për epokën e “Hyut” libër dhe atëherë kur Camaj më mahniste
09/07/2020 12:37
Vitrina e Librit/ Kohë Pas Kohe- Lisa Grunwald
05/07/2020 15:36
Vitrina e Librit/ Udhëtimi i fundit me Dhimitrin
04/07/2020 12:33
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën – Saverina Pasho, ku po shkon sot një botë pa libra?
30/06/2020 13:47
Vitrina e Librit/ Si u dha çmimi i parë Nobel për letërsinë?
28/06/2020 14:59
Vitrina e librit/ Një dashuri transatlantike- Simone De Beauvoir
28/06/2020 14:00
Vitrina e librit/ Unë e di pse këndon zogu në kafaz – Maya Angelou
22/06/2020 16:48
Vitrina e Librit/ Librat që më rritën – Anissa Markarian, portreti i ‘huaj’ në filmat shqiptar
21/06/2020 14:14
Vitrina e Librit/ Ndahet nga jeta poeti, publicisti, studiuesi i trashëgimisë shpirtërore dhe materiale të popullit shqiptar, eruditi Moikom Zeqo
15/06/2020 18:30
Vitrina e Librit/ Sytë e errësirës – Dean Kontz
14/06/2020 20:43