“Vori-t” e Putinit, mafia mbi të gjitha mafiat
19/05/2018 11:04
Majkëll Xhordanit i mbetet shtëpia pa shitur, edhe pse fantastike
18/05/2018 19:31
Kuti me flori e diamante në oborr të shtëpisë
18/05/2018 17:32
9 fotografitë më misterioze në histori
18/05/2018 15:50
Në Brazil, shteti paguan për të qenë të bukur
17/05/2018 21:44
15 qytetet më të mira për kulturë dhe dizajn sipas UNESCO-s (Foto)
17/05/2018 11:00
Gratë që “bëjnë ligjin” në fshatrat e humbur të Rusisë
15/05/2018 22:07
Çudia koreane! Jong-un, Jong-il dhe Il-sung janë “ringjallur” në Korenë e Jugut
14/05/2018 19:13
10 unazat e fejesës më të shtrenjta në botë – Foto
14/05/2018 12:11
Artistët londinezë satirizojnë botën moderne
12/05/2018 19:34
8 shpatat vdekjeprurëse më të famshme në histori – Foto
12/05/2018 13:34
“Supa e spitalit” nëpër botë – Foto
12/05/2018 11:40
Çifte që kanë kombinuar tatuazhet
11/05/2018 19:50
10 orat më të shtrenjta në botë – Foto
11/05/2018 11:44
Në prag të vdekjes, Stephen Hawkings përforcoi teorinë e Zotit?
08/05/2018 21:52
“Dhoma sekrete” në varrin e Tutankhamunit nuk ekziston!
07/05/2018 09:29
29 urat më mahnitëse nga e gjithë bota – Foto
05/05/2018 12:34
Linjat ajrore më të frekuentuara në botë
04/05/2018 09:07
18 flamujt e shijshëm kombëtarë me ushqimet tradicionale të secilit vend
02/05/2018 10:31
Gjeometria u praktikua për herë të parë nga babilonasit
02/05/2018 10:27
Kërkon në Youtube si lindin fëmijët, lind e vetme fare
01/05/2018 19:55