Nga Kanadaja në Gjirokastër; Koncerti i orkestrës simfonike West Coast Orchestra
20/03/2018 14:26
Përfundon ndërtimi në Butrint, Kumbaro: Puna rinisi pasi pyetjet shteruan
19/03/2018 13:30
“Vizitojini para se të zhduken”. Në listën e objekteve në rrezik edhe kishat e Voskopojës
18/03/2018 21:58
Pemë për Dritëroin
18/03/2018 18:16
Libri për fëmijë e të rritur, mbyllet Festivali Multikulturor
18/03/2018 16:44
Teatri i “Kullave”, sonte në orën 20:05 në “Exclusive”
18/03/2018 11:44
Kishat e Voskopojës, të rrezikuara; Në listën botërore të objekteve që mund të zhduken
17/03/2018 20:23
“Para, fe, terrorizëm”, prezantohet “Babel”
17/03/2018 15:32
Festivali multikulturor, për fëmijë dhe të rinj
16/03/2018 15:15
Queen Real Tribute interpreton në Tiranë
16/03/2018 09:41
Mendoni të udhëtoni në Tiranë? Revista italiane: Ja çfarë të vizitoni!
15/03/2018 16:35
Elbasani, qendra e festimeve të Ditës së Verës
14/03/2018 13:11
“Rikthimi i dallëndysheve”, yjet e baletit shqiptar mblidhen në atdhe
14/03/2018 12:18
Korçarët “dëbojnë” dimrin me zjarret në mesnatë
14/03/2018 11:18
Artistët kundër projektit: Paqartësi për skenën dhe sallën qendrore
13/03/2018 15:06
Nga stadiumi i Barcelonës te World Trade Center në New York, ja studio që do bëjë Teatrin e ri në Tiranë
13/03/2018 09:58
Artistët që morën pjesë në prezantimin e projektit të Teatrit të ri Kombëtar
12/03/2018 19:24
Si do të jetë Teatri i ri Kombëtar – FOTO
12/03/2018 18:37
Projekti i Teatrit të ri Kombëtar, Rama: Pa kullë, trefishohet hapësira
12/03/2018 17:31
Sot projekti i ri i Teatrit, flet arkitekti danez: Trefishohet hapësira e godinës së re
12/03/2018 15:28
Timo Flloko: Teatri duhet të jetë unik, nuk duhet të zhbëhet!
12/03/2018 10:38