“Mashtrimi” i Artan Imamit
22/11/2017 10:33
Indi, kërcënime për protagonisten, shtyhet shfaqja e filmit
21/11/2017 17:05
Nën det, 76 vite
21/11/2017 15:34
“Giffoni” Shqipëria; Nis edicioni i 12-të me filmat më të mirë
20/11/2017 16:00
Lamtumirë Aleksandër Lalo
20/11/2017 15:53
Gjurmë Shqiptare: Nga Nishi tek Molla e Kuqe
18/11/2017 21:02
Panairi i Librit, autor i vitit shpallet Betim Muço
18/11/2017 15:59
“Në dorë të fatit”, bixhozi e lakmia në Teatrin e Vlorës
17/11/2017 19:18
Festivali i fëmijëve, tre netë festë në Gjirokastër
17/11/2017 16:39
Atlasi i Florës së Shqipërisë nga Jani Vangjeli
17/11/2017 15:44
“Tirana Horizon Tale” e Robert Aliajt
17/11/2017 09:37
“Taso” i Gaz Lekës. Piktori për piktorin, ekspozitë në FAB
16/11/2017 15:36
Zbulohet varri i Budës?! – FOTO
15/11/2017 19:34
“Syri i Binhait”, hapet biblioteka me 1.2 mln libra
15/11/2017 18:59
Mustafaj: Shkrimtari është egoist, por kritikët mungojnë
14/11/2017 18:15
Rikthimi i Reshat Arbanës, sërish në skenë pas shumë vitesh
14/11/2017 14:53
“Liga e drejtësisë”, Batman dhe Wonder Woman bashkojnë forcat
14/11/2017 13:25
Pavarësia, ku do të festojnë shqiptarët e SHBA-së?
14/11/2017 09:54
Libri në krizë
13/11/2017 22:06
Shtëpia e Lasgushit, muze
13/11/2017 21:45
Drama manipuluese dhe e ndjeshme, me aktore Julia Roberts
13/11/2017 18:18