Yjet e muzikës “tironse” ndezin atmosferën te Amfiteatri i Liqenit
10/10/2018 20:32
“Ti Tironë dashni e modhe”, sonte në amfiteatrin e liqenit
10/10/2018 16:21
Përpjekjet e Shqipërisë për bashkëpunim rajonal 100 vite më parë
09/10/2018 19:34
“Ambël e Thartë” nis me Tiranën
09/10/2018 13:06
Ndërron jetë aktori i “The Walking Dead” (FOTO)
07/10/2018 10:22
I famshmi James Bond, nuk do të jetë kurrë femër
06/10/2018 14:25
“Venom”, filmi horror me aktorin Tom Hardy në “Imperial”
06/10/2018 12:27
Ushqimet e dimrit, në Korçë me brezin e fundit që ruan traditën
06/10/2018 12:22
“The Brave”, një histori shqiptare nga Hollywood
06/10/2018 12:18
“Urrejtja, gjysma e hakmarrjes” vjen për lexuesin shqiptar
05/10/2018 22:00
“The Brave”, në të gjitha kinematë në Shqipëri dhe Kosovë
05/10/2018 14:33
Filmi “Gruaja e shkrimtarit”. Pushtimi i Parisit nga gjermanët, i aktualizuar sot
04/10/2018 22:00
“Lutja” e Gazmend Lekës në galerinë FAB
04/10/2018 15:46
“Ballkan Film Market” në Tiranë
04/10/2018 15:13
Regjisori iranian Farhadi vjen me filmin “Të gjithë e dinë”
03/10/2018 22:23
Premiera e “The Brave”, një film me në qendër Lazaratin
03/10/2018 19:08
Tre musketjerët në një koncert të enjten në amfiteatrin e liqenit
03/10/2018 15:46
“Rrajët lëvizin”, autobiografia e Ernest Koliqit vihet në skenë
02/10/2018 15:37
Ndërron jetë Frank Sinatra francez
01/10/2018 17:05
Çmimet e Festivalit të Teatrit. Fitues, Reshat Arbana, Roza Anagnosti, Altin Basha
01/10/2018 15:38
Fshati me muze. Mësuesi në pension e ndërton vetë dhe bëhet ciceron
30/09/2018 20:40