Prishtinë, hapet Panairi Ndërkombëtar i Turizmit
25/04/2015 00:00
Mustafa emëron Jetviç, ministër për Komunitete dhe Kthime
24/04/2015 00:00
Kosova i paraqet BB projektet për sistemet vaditëse dhe informatizimin e shkollave
24/04/2015 00:00
Lista Serbe, BE mirëpret kthimin në institucione
24/04/2015 00:00
Miljaniç: Nuk kërkojmë as 1 metër nga territori i Kosovës
24/04/2015 00:00
Prishtinë, ndërtuesit në protestë ndaj drejtorit të Urbanistikës, Aliu: Nuk e durojnë barazinë
23/04/2015 00:00
Dita ndërkombëtare e Librit shënohet edhe në Prishtinë
23/04/2015 00:00
Kosovë, lirohen nga paraburgimi të akuzuarit për terrorizëm
23/04/2015 00:00
Kosovë, Zhbogar: Më 30 Prill miratohet MSA-ja me BE-në
23/04/2015 00:00
Kosovë, qeveria përshëndet dekretimin e Kryeprokurorit të Shtetit
23/04/2015 00:00
Kosova në samitin rajonal të Sllovenisë. Thaçi: Mundësi e mirë për integrimin
23/04/2015 00:00
Akuza të rënda kryeprokurorit të Kosovës
23/04/2015 00:00
Arsimi, bashkëpunim mes Kosovës dhe SHBA-ve
23/04/2015 00:00
Kosovë, krerët e policive të rajonit, bashkë kundër terrorizmit
22/04/2015 00:00
Kosovë, java e të zhdukurve të luftës. Familjarët ende shpresojnë
22/04/2015 00:00
Bisedimet Kosovë-Serbi, Mustafa-Vuçiç pas samitit rajonal në Bruksel
22/04/2015 00:00
Kosovë, përshkallëzohet greva e ish-punëtorëve
22/04/2015 00:00
Kosovë, Lumezi betohet si kryeprokurori i ri
22/04/2015 00:00
Kosovë, krerët e policive të rajonit, në seminarin dyditor kundër terrorizmit
22/04/2015 00:00
Busek: Jo themelimit të Gjykatës Speciale
21/04/2015 00:00
Kosovë, 8 mijë ankesa për statusin e veteranit
21/04/2015 00:00