Ahmadinexhad: Lufta me SHBA-në do ishte e pafund
22/09/2010 12:55
Iran, 9 viktima në qytetin kurd
22/09/2010 12:35
Suedi, qeveria, “peshorja” anon nga femrat
22/09/2010 12:20
Kili, minatorët mund të nxirren në tetor
22/09/2010 11:05
OKB: 40 mld dollarë për gratë dhe fëmijët
22/09/2010 10:35
Lufta kundër SIDA-s, Bruni apel për fonde
22/09/2010 10:25
Meksikë, tentojnë rrëmbimin, ekzekutohen nga turma
22/09/2010 09:15
SHBA, gjykata nuk fal të dënuarën me vdekje
22/09/2010 02:55
Niger, merren peng 5 francezë
22/09/2010 02:30
SHBA, ikën këshilltari ekonomik i Obamës
22/09/2010 01:50
Sërish tensione mes Turqisë dhe Izraelit
22/09/2010 00:50
Banka e Vatikanit hetohet për pastrim parash
21/09/2010 23:20
SHBA, Senati: Jo pranisë së homoseksualëve në ushtri
21/09/2010 22:25
I pret kokën shoqes dhe shkon me të në bar
21/09/2010 21:55
Ahmadinejad: Luftë pa kufij me SHBA-të
21/09/2010 21:20
Iran, varen tre trafikantë droge
21/09/2010 19:15
Hetim bankës së Vatikanit
21/09/2010 17:20
Francë, pakoja e dyshuar, alarmi i rremë
21/09/2010 16:20
Somali, përleshje të dhunshme në Mogadisho
21/09/2010 14:35
Paris, mjet shpërthyes në binarët e “TGV”
21/09/2010 14:20
Pakistan, furgoni bie në lumë, vdesin 15 fëmijë
21/09/2010 13:45