Bosi i “Cosa Nostra”-s, në fund të jetës (Foto)
16/11/2017 21:46
Brazil, hajduti vritet brenda shtëpisë – VIDEO
16/11/2017 18:48
Kamioni thyen barrikadën e klandestinëve – VIDEO
16/11/2017 17:11
Urdhri në Kinë: Besoni tek partia, jo feja
16/11/2017 15:19
Kore, tërmeti shtyn ‘provimin e jetës’
16/11/2017 15:15
Për një pikë ujë, presidentit amerikan i thahet goja…
16/11/2017 12:34
Moti i i keq ne Itali, vërshime dhe viktima nga reshjet
16/11/2017 12:28
Shitja rekord, 450 mln dollarë për pikturën e Da Vinçit
16/11/2017 09:59
Turneu në Azi, Trump: Një sukses i madh
16/11/2017 09:55
Ushtria në komandë në Zimbabve, priten hapat e radhës
16/11/2017 09:24
Një Lamborghini i personalizuar, dhuratë për Papën
16/11/2017 00:51
“Diamanti i paqes” ekspozohet në Belgjikë, para ankandit
15/11/2017 22:37
Skllevërit modernë, rreth 40 mln u shfrytëzuan vjet në botë
15/11/2017 22:31
Macron fton kryeministrin e Libanit në Francë
15/11/2017 22:24
Koreja e Veriut: Trump meriton vdekjen, ofendoi Kim Jong-un
15/11/2017 17:54
Ekspeditë në Polin e Jugut, vetëm me energji të rinovueshme
15/11/2017 17:54
Rusia i shpall “luftë” medieve të huaja
15/11/2017 17:45
Genocidi i Srebenicës, vendimi për Mlladiç më 22 nëntor
15/11/2017 16:28
Kaos në Zimbabve, ushtria arreston njerëzit e Presidentit
15/11/2017 15:52
Viktimat e terrorizmit, ulet numri në botë; por rritet në Europë
15/11/2017 15:44
Rusët kanë gisht te Brexit; Ndikimi në opinion me profile në Twitter
15/11/2017 15:34