Rrjetet sociale tashmë zënë një pjesë të madhe të përditshmërisë tonë. Instagrami është një nga aplikacionet më të përdorura në rang botëror.

Përdoruesit, kryesisht vajza, duken se kanë nisur një “luftë” të heshtur për të siguruar sa më shumë vëmendje dhe shpesh përdorin Photoshop-in.

Mirëpo, “kamuflimi”nuk mund të zgjasë përgjithmonë dhe fotot e origjinale dalin sheshit.

FOTO GALERI
1/24

Top Channel