Nuk kanë lekë as për ilaçe/ Familja nga Rrogozhina jeton duke mbledhur bimë medicinale

08/04/2020 12:36

Kjo është banesa e familjes Fesati në Rrogozhinë. Këtu banojnë 3 persona që në ditët normale e sigurojnë ushqimin duke mbledhur bimë medicinal.

54 vjecarja Sabrije Fesati është e sëmurë dhe tani nuk ka as para për ilaçe.

Sot që nuk mbledhin dot më gjethe mëllage dhe hislle, e vetmja ndihmë që kanë marrë ka qene një qese me 2 pako makarona, 1 kg sheqer dhe 2 kg oriz, por asnjë prej tyre nuk e zbut mjerimin.

Top Channel