Miliona njerëz janë urdhëruar të qëndrojnë në shtëpitë e tyre si pasojë e pandemisë Covid 19 përjashtim bëjnë vetëm daljet për tu furnizuar me ushqime.

Por ndërsa janë të shumtë ata që nxitojnë drejt marketeve për të blerë ushqimet të tjerë janë të pamundur përballë kësaj situate.

Ashtu si mjekët infermierët punonjësit e policisë gazetarët në këto kohë jashtë qëndrojnë edhe vullnetarët të cilët u shkojnë në ndihmë familjeve në nevojë. Ne ndodhemi këtu me Renaton i cili ndodhet pranë atyre që këto ditë e kanë të pamundur të sigurojnë ushqimin

Janë me mijëra familje që janë gjunjëzuar përballë kësaj situate ndërkohë që ndihmat e tyre ua përmirësojnë dhe lehtësojnë disi situatën.

Top Channel