Zyrtare: Premier League merr këtë vendim për vazhdimin e kampionatit

03/04/2020 20:54

Ka përfuduar takimi i klubeve anlgeze me drejtuesit e Premier League.

Pas kësaj mbledhje është marrë vendim që kjo ligë të mbetet e pezulluar edhe për një kohë të pacaktuar dhe do të rinis vetëm atëherë kur situata të jetë më e sigurt, shkruan KosovaPress.

Gjithashtu në këtë mbledhje është vendosur që të bëhet një donacion prej 120 milionë sterlinash për Sistemin shëndetësor Kombëtar.

Klubet kanë rënë dakord që të ndihmojnë edhe klubet e kategorisë së pestë me një shumë prej 125 milionë sterilash si dhe është konfirmuar vazhdimi i negociatava me lojtarët për zvogëlimin e rrogës deri në 30%.

Top Channel