Shqipëria është totalisht e mbyllur nga ajri dhe toka.

Në Rinas kishte vetëm një fluturim, ndërsa të kthyerit nuk kishin mundësi udhëtimi për në shtëpi. Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga kolegia Anila Hoxha.

Top Channel