Patozi në Top Talk: Vendimi i për t’iu bashkuar Metës e vë PD-në në pozita inferiore dhe është humbje për Bashën

26/02/2020 17:46

Ditën e sotme në Top Talk me gazetarin Denis Dyrnjaja ishte i ftuar Astrit Patozi, kryetari i partisë Bindja Demokratike.

Ai ka thënë se vendimi i opozitës për të ju bashkuar presidentit është i gabuar.

Nuk mund të jetë kauzë e presidentit që i bashkëngjitet opozita. Presidenti duhet të jetë mbi palët.

Përvoja ka provuar që presidentët zakonisht janë me palët, kryesisht me opozitën. Duhet ta ndjekësh ti opozitën, po jo opozita të të ndjek ty.

Top Channel