Ata mund të quhen artistë të afirmuar pasi kanë 3 klipe në YOUTUBE.

Vijnë në Jeho sepse e shohin si mundësia më e mirë për të shprehur veten e tyre, por dhe për tu përballur me artistët e tjerë. Me këtë këngë sjellin një mesazh dashurie.

Ata gjithashtu po përgatisin një album i cili do të pasohet me disa klipe.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel