Almeida pjesëmarrëse në “THE VOICE ALBANIA”: “Vij në Jeho të JEHOJ

23/02/2020 18:56

Almeida konkurron sot në kategorinë HIP HOP.

Ka pasur eksperienca të mëparshme pasi ka qenë pjesëmarrëse në “THE VOICE ALBANIA”.

Artin e ka në ADN pasi mbiemri MALKAJ tregon që  vjen nga familje artistësh. Kjo është kënga e saj e parë që do hapi rrugën e një albumi në të ardhmen.

Performanca e saj ishte super energjike pasi ajo nuk i trembet dhe këndimit LIVE.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel