Stilistë të shumtë kanë paraqitur krijimet e tyre në javën e modës në Milano dhe në New York.

Stilet ekstravagante nga Michael Kros, Moncler apo Marc Jacobs. Në këtë javë mode ka patur veshje të brendëshme edhe për meshkuj, dhe stilisti ka zgjedhur që ti ekspozojë ato jo nga modele me trupa perfekte por nga burra nga ata me bark, të pakujdesshëm për muskujt dhe me disa kile më tepër. Biznesi është biznesi dhe në botë shumica e meshkujve nuk janë të përsosur. Por krejt ndryshe është me modelet femra, ajo janë përallore.

FOTO GALERI
1/74

Top Channel