“Zoti President mos e dëgjo Ilir Metën dhe ti zoti Ilir mos e çmend Presidentin!”, kjo është thirrja që socialisti Ulsi Manja ka për presidentin Meta pas thirrjes së këtij të fundit ditën e sotme.

“Gjeni gjuhën e bashkëpunimit sa më parë se mirë u bëtë gazi i botës, po po e bëni edhe Shqipërinë gazin e botës!Ju lutem, takohuni dhe ulni gjakrat, mos u kacafytni brenda të njëjtës kokë”, shkruan Manja më tej.

  Meta: Protestë më 2 Mars/ Presidenti: Kundër grushtit të shtetit të qeverisë Rama

Statusi

Zoti President mos e dëgjo Ilir Metën dhe ti zoti Ilir mos e çmend Presidentin!Gjeni gjuhën e bashkëpunimit sa më parë se mirë u bëtë gazi i botës, po po e bëni edhe Shqipërinë gazin e botës!Ju lutem, takohuni dhe ulni gjakrat, mos u kacafytni brenda të njëjtës kokë.Duhet qetësi!

Top Channel