Ylli i “Baywatch”, Donna D’Errico e ka mbuluar veten me bojë të kuqe, për një kauzë të mirë…

Donna, ka postuar imazhe të sajat, e zhytur në bojë të kuqe dhe e gjitha kjo për të ardhur në ndihmë të një projekti për bamirësi.

“100% e fitimeve shkojnë për A21.org, për të ndihmuar në shpëtimin e viktimave të trafikimit njerëzor në të gjithë botën, edukimin e të prekurve dhe kthimin e të mbijetuarve në një jetë të pavarur”, shkruante 51-vjeçararja.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel