Një ditë nga audicionet përzgjedhëse të “Take Me Out Albania”, ju presim nesër në piramidë!

14/02/2020 17:39

Ka mbetur vetëm një ditë nga audicionet përzgjedhëse të “Take Me Out Albania”, programit “dating” që do të nisë së shpejti në Top Channel.

Audicionet do të zhvillohen në 15 dhe 16 Shkurt në orën 11:00, në piramidë.

Të gjithë ata që janë në kërkim të vajzës së ëndrrave apo princit të kaltër, por dhe famës e suksesit, i mirëpresim nesër duke i dhënë mundësinë për të qenë pjesë e një emisioni kaq të madh, nën autorësinë dhe drejtimin e Luana Vjollcës.

Audicione do të zhvillohen dhe në Prishtinë në po të njëjtën orë, më 23 Shkurt pranë zyrave të Digitalb në Pallatin e Rinisë.

Top Channel