Rastet e suksesit/ Njerëzit që luftuan me kilogramët e tepërt dhe ia dolën!

28/01/2020 10:03

Pas Vitit të Ri, ne shpesh i bëjmë vetes premtime për të humbur peshë dhe të fillojmë një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Por për shumicën prej nesh, ky udhëtim për humbje peshe zakonisht përfundon para se të fillojë madje.

Kjo është arsyeja pse ata njerëz që në të vërtetë gjetën motivim dhe forcë të mjaftueshme për të filluar të jenë aktivë dhe të ndalojnë të hanë ushqime të hedhura, mund të jenë shembuj të mirë për të na frymëzuar.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel