Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd ka reaguar pas vizitës që Richard Grenell ka zhvilluar sot atje.

Ambasada njofton se marrëveshja e dytë mes vendeve pas asaj ajrore do të jetë për hapjen e linjës hekurudhore.

“Në vazhdën e marrëveshjes ajrore mes Prishtinës dhe Beogradit, ambasadori Grenell njoftoi sot se do të ketë një marrëveshje edhe për transportin hekurudhor. Detajet do negociohen në Berlin të hënën”.

Top Channel