I dërguari i posaçëm i presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun Kosovë-Serbi, ambasadori Richard Grenell, tha se zhvillimi ekonomik duhet të jetë prioritet për gjithë rajonin.

Grenell i ktheu përgjigje postimit të Albin Kurtit në Twitter për takimin e tyre mesditën e sotme.

“Faleminderit Albin. Zhvillimi ekonomik dhe hapja e vendeve të punës duhet të jetë prioritet për gjithë rajonin”, shkroi ai.

Top Channel