Ditën e djeshme Çardhaku, në Korçë është përfshirë nga flakët. Terreni i vështirë nuk mundësonte dërgimin e mjeteve zjarrfikëse.

Punonjës të forcave zjarrfikëse të bashkisë Devoll dhe nga bashkitë e tjera po ndërhyjnë me mjete rrethanore për izolimin e flakëve.

Intesiteti i zjarrit është ulur ndjeshëm, por ende vazhdon të ketë vatra aktive.

Top Channel