Nga Jim Morrison te Elvis Presley! Si do dukeshin këta 12 artistë nëse do ishin gjallë

21/01/2020 14:37

Suksesi i pashoq, fama e padiskutueshme si dhe adhurimi nga mbarë globit nuk mundi dot t’i shpëtonte yjet e muzikës ndërkombëtare nga shuarja.

Teksa koha rrjedh dhe sot numërohen dekada që prej ndarjes së tyre nga jeta, njerëzit përpiqen të krijojnë një përshtypje të përgjithshme se si do të dukeshin sot idhujt e muzikës, po të ishin gjallë.

FOTO GALERI
1/12
Celia Cruz (1925 — 2003)

Top Channel