Fshati Vasjar i Memaliajt është tronditur nga vetëvrasja e një 18-vjeçare.

Kanë qenë prindërit e vajzës që e kanë gjetur atë në orët e para të mëngjesit të sotëm në gjendje të rëndë dhe më pas e kanë dërguar në spital.

Mirela Beta ka shkuar në gjendje të rënduar në reanimacionin e spitalit të Gjirokastrës, ku fatkeqësisht nuk mund të bëhej gjë për të pasi humbi, jetën nga konsumimi i lëndëve helmuese.

Vajza, mësohet se ndodhej në gjendje depresive kohët e fundit, pas humbjes së bashkëshortit tre muaj më parë.

Ky i fundit, vdiq pas një aksidenti tragjik në punë, teksa punonte në ‘Bypassin’ e Levanit. Në këto kushte, duke mos pranuar dot humbjen e rëndë dhe tragjike, e reja i ka dhënë fund jetës së saj duke konsumuar lëndë helmuese.

Top Channel