Alvin Berisha për disa ditë ishte në qendër të vëmendjes

Në Shqipëri dhe në Itali për shkak të historisë së tij transmetuar nga Le Iene. Vogëlushi shqiptar kishte mbetur në kampin e Al Holit në Siri i vetëm pasi e ëma ishte vrarë në bombardime. Pas kthimit në Itali ai ka nisur një jetë të re të cilën babai i tij Afrimi e ka ndarë me të gjithë në rrjetet sociale. Foto e vrenjtur e vogëlushit në kampin sirian, tashmë është vetëm një kujtim. Alvinit i është rikthyer buzëqeshja

FOTO GALERI
1/17
Alvin fotografuar nga babai i tij ne Itali

Top Channel