Cilat janë hotelet më të mira për vitin 2020. Revista Vogue nuk tregon vetëm hotelet luksoze por edhe ato me natyrën tërësisht të vecantë dhe që janë nga qendrat e metropoleve të mëdha deri në cepa të panjohura shumë të globit

Ekspertët e udhëtimeve kanë bërë një përmbledhje se cilat janë hotelet më të mira në botë për vitin që sapo nisi

FOTO GALERI
1/11
Belmond Splendido Mare në Portofino Data e hapjes: verë 2020 Ndër hotelet më ikonike në Portofino, Belmond Splendido Mare do të marrë shume vleresime. Me duetin Festen në krye, një duet i arkitektëve që të gjithë janë duke luftuar ti kene (prapa hotelit Les Roches Rouge në jug të Francës ose Le Pigalle në Paris), vendi ringjall shumë nga shkëlqimi I se kaluares. Me gjithsej 14 dhoma dhe një restorant emblematik Chuflay, krejt të ri, bëhet vendi i përsosur për të zbuluar Rivierën Italiane.

Top Channel