Në prag të vitit të ri 2020 në Top Talkun e fundit të këtij viti në studio me Denis Dyrnjanë ka qenë i ftuar profesor përparim Kabo.

Profesori është shprehur se me këto ritme largimi do të kemi në vitin 2050 Shqipërinë dhe Republikën e Shqipërisë, por si popullatë do kemi frikë të themi që do jetë tërësisht e bërë nga shqiptar.

Ai gjithashtu analizoji edhe 6 piramida që ka krijuar politika shqiptare sipas tij.

Top Channel