Të gjithë po presin se si do të përfundojnë bisedimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës. Edhe pse kaloi shumë kohë nga përfundimi i zgjedhjeve dy forcat politike që fituan nuk po gjejnë gjuhën për të ndërtuar qeverinë e re. Sot u fol edhe se LDK po vendoste barrikada.

Por se çfarë janë këto barrikada dhe se çfarë po ndodh në politikën e Kosovës, gazetarja Alberta Hashani dha më shumë detaje në edicionin informativ të orës 19:30 në Top Channel.

Top Channel