Një vajzë e re është e gatshme të shesë virgjërinë që të fillojë të bëjë udhëtime me stil.

Ajo postoi një video për blerësit e mundshëm ku u prezantua me emrin, gjuhët që dinte, e më pas tha se ofronte virgjërinë në këmbim të një jete luksoze dhe të lumtur.

“Në fund të fundit, ky është trupi im dhe vendos unë se çfarë të bëj me të”, tha vajza, e cila ka dhënë një çmim minimal prej 100 mijë eurosh dhe ka postuar foto me të brendshme.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel