Anne Hathaway dhe Adam Shulman nuk ndanë me fansat e tyre lajmin se një dhuratë kishte mbërritur në familjen e tyre.

Por fotografët i arritën ata në Connecticut dhe i xhiruan gjatë një shëtitjeje me fëmijë.

Adami mbante një transportues për fëmijë, ndërsa Anna po kujdesej për djalin e tyre Jonathan.

Nëna e famshme nuk ishte e lumtur që fotografët kureshtarë shkatërruan idilin e saj familjar.

Aktorja u tërhoq tërësisht nga publiku tre javë më parë, dhe ndërkohë ka lindur  fëmijën  e saj të dytë në fshehtësi të plotë.

Ajo është martuar me Adam Shulman që shtatë vjet dhe çifti tashmë kanë djalin 3-vjeçar, Jonathan, transmeton KosovaPress.

 

Top Channel