Walmart është marka më e njohur e supermarketeve në SHBA. Jo një, por disa prej pronarëve të Walmart renditen mes 100 më të pasurve në botë.

Kompania njihet për çmime më të lira në krahasim me markat e tjera, si dhe për numrin më të lartë të supermarketeve që kanë hapur.

Ata janë zgjeruar në shumë vende, por megjithatë, në Kinë duken më ndryshe, pasi janë përshtatur me tregun vendas.

FOTO GALERI
1/17
Sigurisht që kanë ushqime të preferuara vendase, si mishi i krokodilit.

Top Channel