I ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Robert Berishës iu desh t’i përgjigjej dy pyetjeve që gazetarët Elona Duro dhe Eraldo Rexho ngritën për të përpara se të largoheshin nga studio.

“Cilën prej moderatoreve shqiptare do të dojë të strehoje në shtëpinë tënde, pas situatës së krijuar nga tërmei”, ishte kjo pyetja që Elona dëshironte t’i drejtohej Robertit, e ky i fundit me shumë diplomaci e humor tha emrin e vet moderatores.

Më tej ai sqaroi se në të tilla situata do preferonte që të strehonte familje që realisht do kishin nevojë për mbështetje, pasi moderatorët dhe artistët i kanë mundësitë financiare dhe akomodohen lehtësisht.

Top Channel