Fëmijët e pasanikëve i bëhen zili çdokujt në rrjete shoqërore me lukset dhe me çmenduritë e jetës së tyre të shfrenuar.

Por jetë të shfrenuar bëjnë edhe fëmijët jo të pasur. Një shembull janë fëmijët jo të pasur të pasur të Rusisë.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel