“Lutu për Shqipërinë” (Pray For Albania) – kjo është banderola e cila po shoqëron ndeshjet e fundit të kampionatit rumun.

Togfjalëshi i mësipërm shoqërohet edhe nga adresa e-albania.al/donate, ku kushdo mund të kontribuojë për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

Ishte ndeshja mes Steauas së Bukureshtit dhe Gaz Metanit ajo e cila shfaqi e para solidariteti ndaj ngjarjes në fjalë.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel