12 ditë pas tërmetit, qyteti i Durrësit po kërkon t’i kthehet normalitetit, të paktën në pjesët e padëmtuara të tij.

Në sheshin qëndror të qytetit, por edhe në rrugët ku ndodhen pallatet e dëmtuara nga lëkundjet e tokës, bashkia është përpjekur t’i japë gjallëri dhe jetë qytetit duke ndezur dritat e festës

Në Durrës, nata ka rënë dhe dritat tashmë janë ndezur…

 

 

FOTO GALERI
1/17

Top Channel