Vazhdon puna për nxerrjen nga rrënojat e pallatit të shembur në Thumanë. Në terren ndodhen forca nga ekipi i ndërhyrjes së shpejtë dhe disa qytetarë.

Ju ftojmë të shikoni pamjet e nga operacioni në Thamanë:

Top Channel