Këtë muaj ai ka fituar 110 mijë euro, një arritje e re, me biznese të tjera që ka krijuar si rrjedhojë e suksesit me “Forex”, që nga kurset për të rinjtë e deri te investime të tjera.

Një student ka postuar me krenari në rrjetet shoqërore super-makinën e shtrenjtë, teksa rrëfen se është duke u bërë milioner që në moshën 21-vjeçare.

Gurvin Sing ishte 20 vjeç kur e nisi këmbimin e aksioneve në bursë me vetëm 100 euro. Por pasi mësoi se si këmbehen aksionet në Tregun e Këmbimeve të Huaja, nisi të fitojë papritur nga mijëra euro çdo muaj.

Tani ka treguar se është duke bërë milionin e parë, që pa mbushur 21 vjeçe. Dhe për ta vërtetuar që ka para, Sing postoi foton e makinës 60 mijë euroshe, Maserati.

Këtë muaj ai ka fituar 110 mijë euro, një arritje e re, me biznese të tjera që ka krijuar si rrjedhojë e suksesit me “Forex”, që nga kurset për të rinjtë e deri te investime të tjera. Ndërsa në muajt që nuk ecin dhe aq mbarë, ai bën rreth 17 mijë euro fitim.

FOTO GALERI
1/5
Një student ka postuar me krenari në rrjetet shoqërore super-makinën e shtrenjtë, teksa rrëfen se është duke u bërë milioner që në moshën 21-vjeçare.

Top Channel